Persoonlijk en professioneel

For Years brengt je snel in contact met de juiste kandidaat voor je vacature, rekening houdend met je wensen, ambities en de cultuur van je bedrijf.

25 jaar ervaring

Werving en selectie voor functies binnen communicatie, marketing, HRM, management support en sales is een vak dat wij al 25 jaar met veel plezier doen.

In de huidige arbeidsmarkt vraagt het werven en selecteren van professionals tijd, persoonlijke aandacht en de juiste acties. Zelf heb je misschien geen tijd voor werving en selectie, of ontbreekt het je aan een netwerk. En toch wil je zeker weten dat je de juiste persoon aanneemt.

Samenwerken met For Years

  • Professionals die passen bij je organisatie
  • Een uitgebreid netwerk en kennis van de arbeidsmarkt
  • Expertise op specifieke vakgebieden: marketing, communicatie, HRM, managementsupport en sales

Vacature aanmelden is eenvoudig

Via het formulier meld je je vacature direct bij ons aan. Je hoort daarna snel van ons en we komen graag langs om persoonlijk kennis te maken. We spreken dan de functie(eisen) door, brengen samen in kaart waar de ideale kandidaat aan moet voldoen en stellen het cultuurprofiel op. Daarna gaan we voor je aan de slag: we zoeken en vinden de juiste kandidaat voor jouw vacature.

Benieuwd naar de kosten?

Bij For Years weet je waar je aan toe bent. De kosten van werving en selectie worden berekend op basis van een eenmalige fee. Je betaalt een vast bedrag achteraf, alleen wanneer de vacature succesvol door ons is ingevuld.